Catering/Fest

Vi på Sandhammarens Fyrgrill erbjuder catering och helhetslösningar inom olika evenemang och fest.

Oavsett om ni önskar lunch, mingelmat, buffé eller en middagsmeny så hjälper vi er gärna att ta fram det bästa förslaget för just ert cateringtillfälle.


Vi vänder oss till såväl privatpersoner som företag och vill vara ert självklara val av cateringleverantör på Österlen.


Bokning av catering: bokning@sandhammarensfyrgrill.se

FYRGRILLENS

HÖST & VINTERBUFFÉ


Ciderstekt kyckling med rostad paprikasås


Rostbiff med kapris & timjan vinegrette toppad med picklat äpple & äppelremoulad


Rostad krämig potatissallad med säsongens gröna


Matvetesallad med rostade morötter, vinterkål, pumpa, apelsin toppad med smulad vitost


Smördegspaj med västerbottenost toppad med creme fraiche & picklad svamp


Surdegsbaguette & filmjölksbröd med vispat sherryvinäger smör


345:- /person

(minimum 20 pers)



HÖSTTÅRTA

Maräng med äppelkompott, dulche de leche, havre crunch & salt kolasås

499:- (10-12 personer)

Övriga tjänster

Vi tillhandahåller uthyrning av personal inom servering, kök, disk och bar till timpris från 450kr/tim. Vi kan erbjuda er en helhetslösning med allt ifrån dukning, mat, servering, bar osv till disk och iordningställande av lokal. Uppge i bokningen vad ni önskar hjälp med så gör vi en beräkning.

Vi har även uthyrning av porslin, glas, servetter, engångsartiklar med mera, fråga oss för mer information.

Vi levererar maten till er mot avgift enligt överenskommelse.


Praktisk information om beställningar

Beställningar görs via telefon 0730 536 033 eller mail bokning@sandhammarensfyrgrill.se .


Ju tidigare vi får in er bokning desto bättre då vi under vissa perioder har väldigt mycket att göra och detta förenklar vår planering. Vi ser helst att bokningen är gjord minst 4 dagar i förväg men förstår att ibland bestäms saker i sista minuten så tveka aldrig att göra er förfrågan till oss även om ni är sent ute, vi kan oftast lösa något tillsammans.

Ni får maten upplagd på engångsfat färdigt att servera. Mat som ska värmas ligger i engångsformar anpassade för ugn och värmeinstruktioner medföljer. 


Avbokningsdebitering beroende på när avbokningen görs:

8 dagar eller innan, kostnadsfri avbokning

7-3 dagar innan, debiteras 50 procent

48h eller senare debiteras 100 procent