Catering/Fest

Vi på Sandhammarens Fyrgrill erbjuder catering och helhetslösningar inom olika evenemang och fest.

Oavsett om ni önskar lunch, mingelmat, buffé eller en middagsmeny så hjälper vi er gärna att ta fram det bästa förslaget för just ert cateringtillfälle.


Vi vänder oss till såväl privatpersoner som företag och vill vara ert självklara val av cateringleverantör på Österlen.


Bokning av catering: bokning@sandhammarensfyrgrill.se

Varmrätt

  • Nattbakad grisnacke serveras med rödvinssås smaksatt med rosmarin, saltbakad rotselleri & örtpotatis. 295:- /pers
  • Kalv/ryggbiff med kappa serveras med svampkompott, palsternackspuré, rödvinssås & potatisstomp. 325:- /pers
  • Saltbakad rotselleri serveras med tomatsalsa, timjankräm, svampsky smaksatt med rosmarin & kokt potatis. 265:- /pers

Fyrgrillens höst & vinterbuffé

  • Potatissallad med grönkål, rött äpple, vitost & silverlök
  • Pumpasallad med ruccola, bladspenat, soltorkade tomater & sötmandel
  • Apelsin, chili & timjan marinerad kycklingfilé med fermenterad vitlök- & tryffelemulsion
  • Rostbiff med äppelremoulad & rostad lök
  • Smördegspaj med västerbottensost & höstsvamp
  • Getostkräm
  • Hemgjord hummus
  • Surdegsbaguette & vispat smör med havssalt


325:- /pers (minst antal 15 pers)

Hösttårta


Marängtårta med äppelkompott, dulche de leche, havre crunch & salt kolasås


495:- /tårta (10-12 pers)

Övriga tjänster

Vi tillhandahåller uthyrning av personal inom servering, kök, disk och bar till timpris från 450kr/tim. Vi kan erbjuda er en helhetslösning med allt ifrån dukning, mat, servering, bar osv till disk och iordningställande av lokal. Uppge i bokningen vad ni önskar hjälp med så gör vi en beräkning.

Vi har även uthyrning av porslin, glas, servetter, engångsartiklar med mera, fråga oss för mer information.

Vi levererar maten till er mot avgift enligt överenskommelse.


Praktisk information om beställningar

Beställningar görs via telefon 0730 536 033 eller mail bokning@sandhammarensfyrgrill.se .


Ju tidigare vi får in er bokning desto bättre då vi under vissa perioder har väldigt mycket att göra och detta förenklar vår planering. Vi ser helst att bokningen är gjord 5 dagar i förväg men förstår att ibland bestäms saker i sista minuten så tveka aldrig att göra er förfrågan till oss även om ni är sent ute, vi kan oftast lösa något tillsammans.

Ni får maten upplagd på engångsfat färdigt att servera. Mat som ska värmas ligger i engångsformar anpassade för ugn och värmeinstruktioner medföljer. 


Avbokningsdebitering beroende på när avbokningen görs:

8 dagar eller innan, kostnadsfri avbokning

7-3 dagar innan, debiteras 50 procent

48h eller senare debiteras 100 procent